Tilattu uusi Internet

Nyt on taas selvitetty kiinteiden yhteyksien hinnat pk-seudulla. Ei ollut kovinkaan yllättävää että musta hevonen korjasi potin, museon uusi internet tilattiin Nebulasta. Vanhan internetin myynyt EUnetkin pystyi tarjoamaan tuplasti nopeamman (2M/512K) yhteyden halvemmalla kuin nykyisen (1M/348K). Eivät kuitenkaan pärjänneet symmetrisen 2Mbit/s yhteyden hinnassa Nebulalle. Tarjouspyyntö lähti seitsemään firmaan, vastauksia tuli määräaikaan mennessä kuusi joista yksi oli odotetusti aivan omissa sfääreissään mutta muut olivat melko hyvin nipussa ja hajonta ei kasvanut sentään satoihin euroihin. Ainoa joka ei vastannut oli yllätyksekseni NetSonic, heillä tosin on hinnasto verkossa mutta olisin silti odottanut jonkinlaista vastausta.

Aiempien kokemuksien perusteella odotan Nebulalta paljon, toivottavasti bitti toimii kuten webbi-hotellitkin.

Comments are closed.