One degree of separation

Vasta muutama päivä sitten Scila ja Hinku totesivat tuntevansa saman ihmisen.

Minä liityn nyt joukkoon. Scila kirjoitti tutustaan, joka on ollut Hanna-Maria Seppälän opettaja. Itse olen vastentahtoisesti asunut lähes koko peruskouluaikani Keravalla, reilun 50m päässä Seppälän perheestä ja Hanna-Marian nuorin isoveli oli kanssani samalla luokalla koko Keravalla tuhlatun kouluaikani. H-M oli kultauintinsa jälkeen kuulemma lähettänyt terveisiä tälle opettajalleen, jonka siis minäkin tunnen melko varmasti.

EDIT: Luettuani tuon jutun hiukan tarkemmin ja aivot on-asennossa, kyse oli nykyisestä opettajasta, joten unohtakaa koko juttu. Mutta olen joka tapauksessa "melkein sukua julkkikselle", kuten erään hittiradiokanavan iltaohjelman osiossa sanotaan. =)

Tuli tässä mieleeni, olisikohan Suomen bloggaajapiiri niin pieni, että voisi nokittaa tunnettua käsitettä six degrees of seoparation, vaikkapa kolmeen ihmiseen, onhan Suomi sentään melko pieni paikka?-)

Comments are closed.