Sattuu ja tapahtuu

En ole juurikaan kirjoitellut viimepäivinä, lähinnä siitä syystä että on ollut paljon parempaa tekemistä tai vaihtoehtoisesti paljon huonompaa tekemistä. Jälkimmäiseen kategoriaan kuuluu Command & Conquer Tiberian Sun, jota on tahkottu töissä 2-4 pelaajan voimin verkkopelinä näiden uskomattomien heinäkuisten työkiireiden lomassa. =)

En oikein ymmärrä monien yritysten asiakaspalautetta käsittelevää henkilökuntaa; jos sähköposti ilmoitetaan yhdeksi palautekanavaksi eikä asiakas sähköpostia lähettäessään liitä viestiin muita yhteystietoja (tai ei ainakaan puhelinnumeroa), miksi ihmeessä pitää aivan väkisin yrittää tavoittaa ihminen puhelimitse? Kirjoitin viime maanantaina firmoista, jotka eivät ole vastanneet sähköpostipalautteeseen ja eilen sitten selvisi myös miksi Särkänniemi ei ollut vastannut palautteeseeni: palautettani käsitellyt täti oli väenväkisin yrittänyt soittaa minulle monena päivänä ja kun ei ollut tavoittanut minua puhelimesta joka on päällä erittäin harvoin (se ainoa numero, joka nimelläni löytyy), hän oli sitten lähettänyt minulle tavallisen kirjeen.

Ihan oikeasti uskomatonta. Jos minulla olisi aikaa ja energiaa jauhaa tuosta asiasta puhelimessa, olisin kyllä alunperinkin soittanut heille. Mutta koska päätin lähettää palautteeni sähköpostitse, odotan kyllä vastausta samalla tavalla. Sama pätee myös niihin kertoihin kun lähetän palautetta tavallisena kirjeenä syystä tai toisesta.

Varokaa muuten purppuranvärisiä rannekkeita Särkänniemessä, niistä irtoaa väriä märkänä. Ovat kuulemma saaneet muitakin valituksia asiasta, nyt pitää katsoa lähtivätkö tahrat irti vaatteista pesussa vai mennäänkö ostamaan puhtaita Särkänniemen laskuun.

Loppukevennyksenä: Jussin vitivalkoiselle listalle on päässyt ensimmäinen majoitusliike: Mustion Linna tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Miljööseen nähden varsin kohtuullinen hinta, todella upea ja rauhallinen ympäristö sekä loistava palvelu tekivät paikasta sellaisen, että sitä todella uskaltaa suositella muillekin. Sopii erittäin hyvin kohteeksi lyhyelle pakomatkalle kaupungin metelistä. Linnan puisto on todella upea ja siellä on myös omien sanojensa mukaan Suomen ensimmäinen kaksikielinen kesäteatteri, jonka tämän kesän näytelmä on Robin Hood. Suosittelen (vaikka en näytelmää nähnytkään). =)

Comments are closed.