Provosoinnista

Tunnen (tai oikeastaan tiedän, koska en ole livenä tavannut) muutamia nettipersoonia, jotka saavat jonkinlaisia kiksejä ihmisten provosoinnista ja monet näistä tekevätkin sen tyylillä ja taidolla.

Tomi halusi omien sanojensa mukaan kokeilla kuinka provoilu toimii kirjoittamalla eilen mm. "Kuollut moottoripyöräilijä on paras moottoripyöräilijä." Helsingin keskustassa sattuneen onnettomuuden innoittamana.

Kuten jo Tomin blogiin kommentoinkin, nyt kyllä meni alta riman. Vaikka tekstin tarkoitus oli kuinka tarkoitushakuinen, IMO asiallisen provoilun ei missään tapauksessa pidä olla mautonta tai onnettomuuuden uhria halventavaa, kuten tässä tapauksessa. Juujuu, ei tarvitse selittää että artikkelissa ei oikeasti käsiteltu tuota eilistä onnettomuutta mutta sen kuvan siitä vain sai.

Kaikesta huolimatta toivon silti, että päänsä ajoviimassa jäädyttäneet motoristit eivät mene kolkuttelemaan Tomin ovelle kuten Suomi24:n keskustelupalstalla hyvin "järkevästi" uhotaan. ;)

EDIT: Nyt Tomi sitten poisti sen viestin anteeksipyynnön kera.

Comments are closed.