Lomailua Suomen suvessa

Viikonloppu hujahti ohi kuin siivillä, lauantaina oli kummitädin 50v synttäribileet kummieni sukumökillä Keski-Suomessa. Tarkoitus oli vain viivähtää tunti-pari ja ajaa takaisin Helsinkiin, mutta lopulta juhlakansan ja juoman houkutus kävivät liian suuriksi ja reissu kesti lähes vuorokauden. Kun su-aamuna ajatukset oli aamupalan jälkeen saatu kasaan, auton nokka kääntyi kohti Tamperetta (joka onnistuttiin houkutuksistaan huolimatta ohittamaan), viivähti matkalla lyhyen virvoitusjuomatauon verran Kangasalla Auto- ja tiemuseo Mobilian pihassa ja siis lopulta löysi tiensä rakkaaseen pääkaupunkiimme. Sitten pakastepizza uuniin, vuokravideo masiinaan ja kun silmät alkoivat painua kiinni, unta kaaliin. Herösin uudelleen kellon lähestyessä tätä päivää ja sitten sekalaista touhuamista pitkälle aamuyöhön ja uudelleen nukkumaan.

Nyt on loma.

Comments are closed.