Kirjoja vai ei kirjoja

Unfortunately we are out of stock indefinitely for title "Raster Systeme Fur Die Visuelle Gestaltung". Please accept our apology. You may want to try our out of print section for a copy.

Olen aiemmin pitänyt B&N:ää asiallisena firmana, (jopa heidän "pieni" sivuliikkeensä Broadwayn ja 82th streetin kulmassa oli lähestulkoon paremmalla valikoimalla varustettu kuin "the kirjakauppa" Suomessa, Helsingin keskustan Akateeminen) mutta näin siinä nyt kävi. Koska Saksan Amazon ei tunne muuta kuin tavallisen postipaketin, tilasin sitten haluamani kirjan jenkeistä kuten eilen hiukan arvelin. Täytyy kyllä tunnustaa että reilun 20 euron ylimääräinen rahanmeno hiukan harmittaa koska B&N:llä oli (tai ainakin niin väittivät aluksi) haluamani kirja mutta nyt se onkin lopullisesti loppu.

Niin juu, en sitten "uskaltanut" tilata Potterin jenkkiversiota, pitänee tilata Potteri sitten kun on seuraavan kerran rahaa kirjaostoksiin, ostoslistalla on jo työhön/firishostauksiin liittyvää nörttilukemista jota ei taas jenkkien Amazonista löydy: The Exim SMTP Mail Server: Official Guide for Release 4.

Comments are closed.