Ei kirjoja

Kerroin toissapäivänä kirjatilauksestani. Tänään kävi ilmi, että Barnes & Noble ei vastaa sähköpostitiedusteluihin 48h kuluessa kuten asiakaspalvelusta tullut automaattivastaus väitti, ja että yksi kirja on kadonnut kuin suolikaasu Saharaan.

Saadakseni ne kuljetuskustannukset hiukan järjellisemmiksi päätin tosiaan tilata Darwin Awards-kirjat sekä uuden Harry Potterin ja voidakseni saada ne samassa lähetyksessä, minun oli peruutettava alkuperäinen tilaus koska tehtyihin tilauksiin ei voi jälkikäteen lisätä tuotteita. No, peruin tilauksen ja yritin samantien tehdä uutta mutta systeemi ilmoittaakin että sitä tärkeintä kirjaa ei enää olekaan varastossa. Olisihan se pitänyt arvata, mutta mihin ihmeeseen katosi se yksi kappale joka olisi lähtenyt minulle huomenna?

No, Ameriikan Amazonista kirja löytyy, tosin $20 kalliimpaan hintaan mutta ei auta valittaa. Ikäväksi homman tekee se, että sieltä ei taas saa Potterin aikuisten versiota, vaan ainoastaan ns. perinteisellä sarjis-potter-kannella varustetun version.

Niin juu ja Pinserin tukeminen ei onnistunut ainakaan suoraan muuttamalla osoitteen .co.uk -> .com joten Pinseri jäänee nyt sitten ilman bonustaan koska sitä tärkeintä kirjaa ei tosiaan Englannista löydy joten tilaus on tosiaan tehtävä Ameriikasta.

Comments are closed.