Pizzaa

Katselen tässä toisella silmällä kolmosen leffaa ja mainoskatkon satuttua kohdalle himoitsin jo kolmatta kertaa tämän päivän aikana Kotipizzan pizzaa.

Olen työkaverin houkuttelemana ajautunut viimeisten kahden viikon aikana jo pari kertaa Kotipizzaan. Tässä ei olisi mitään omituista ellen tietäisi että edellisestä käynnistä on varmasti vähintään neljä vuotta. Kun muistelen aikaa taaksepäin, Kotipizzan ja Pizzataxin pizzat olivat suuren hintasodan aikaan 90-luvun puolivälin paikkeilla niin ylihinnoiteltuja verrattuna muihin pizzerioihin, että jotenkin sitä vaan tottui halpojen pizzapajojen järkyttäviin laadunvaihteluihin yms ja vaikka en sitä itse huomannutkaan, samasta syystä pikku hiljaa lopetin ravintolapizzojen syömisen lähes kokonaan. Sitten löysin pannupizzat ja lopulta syksyllä 1997 Pizza Hut-ravintolat salaattipöytineen ja valkosipulileipineen. Pizza Hut tyydyttikin sitten pizzan himoni suhteellisen hinnakkailla mutta yleensä hyvälaatuisilla pizzoillaan pitkään, kunnes nyt löysin uudelleen Kotipizzan.

Minussa täytyy kyllä olla jotain pahasti vialla kun iän karttuessa sitä koko ajan arvostaa enemmän ja enemmän asioita jotka pysyvät ennallaan ja melko useassa tapauksessa muutos entisestä on aina askel huonompaan suuntaan. =)

Comments are closed.