Opera ei sittenkään ole täydellinen

Näin se on nähtävä, aiemmin kaikkitietävä ja täydellinen Opera ei siis olekaan niin uskomattoman virheetön kuin luulin.

Perhonen.org:in Tomi lähetti edellisen postaukseni jälkeen mailia jossa kertoi löytäneensä samasta valittelevia ihmisiä [ 1, 2 ] Operan käyttäjäfoorumeilta. Niin siis miltä? Operallahan on miljuuna omaa uutisryhmäänsä, joista tietenkin nyyssien vannoutuneena käyttäjänä etsin tietoa ongelmasta, turhaan. Ikävää jos hyvä ja toimiva idea (ng:t) korvataan tuollaisilla hankalilla ja ahdistavilla webbifoorumeilla. Perinteet kunniaan jne. ;)

No, kiitokset joka tapauksessa Tomille, selkeästi Opera 7 ei ole vielä valmis minulle vaikka minä olin tänään pitkällisen harkinnan jälkeen vihdoin valmis sille. Taidan siis sammuttaa O7:n ja käynnistää uudelleen O6:n.

Comments are closed.