Rankka päivä

Nyt alkaa tuntua siltä, että mikään ei onnistu. Kun tulin töihin, kaivoin repusta Palmia jotta saisin sieltä yhtä Amazon.co.uk-tilausta varten erään ei-minun omistamani Visa-kortin tiedot. No, vehje oli mennyt ja syönyt akkunsa loppuun. Arvatkaapas milloin olin viimeksi synkannut vehjeen muistia läppäriin?

Pitkä selitys: Läppärin telakointiasema kun sattuu olemaan hajalla enkä ole jaksanut aina viritellä tuota Palmin telakointiasemaa kiinni koneeseen vaikka virtaa siihen onkin tullut, eli Palmin lataaminen on tuossa telakassa onnistunut ihan hyvin.

Lyhyt selitys: marraskuussa.

Nyt harmittaa, olin jotenkin onnistunut unohtamaan että Palm tarvitsee virtaa pitääkseen tiedot muistissaan (vaikka olen ollutkin Palm-käyttäjä jo yli 5 vuotta). Palmissa oli "vain" parinkymmenen eri tunnuksen/salasanan/tms tiedot joita ei ole missään muualla, monikohan niistä on muuttunut tai tullut viimeisen puolen vuoden aikanna?-(

Toinen IT-ongelmani on Opera 7. Jostain toistaiseksi täysin käsittämättömästä syystä fontit ovat aivan poskellaan. Oma blogini näkyy kuten kuuluukin (paitsi että linkkien alleviivaukset puuttuvat mutta se saattaa johtua CSS-määrityksistäni), mutta esim. Pinseri ja Visa Kopu ovat kauttaaltaan serif-tyylistä smallcaps-tekstiä ja Ilmailulaitoksen lentosääpalvelun kaikki tekstit ovat zoomaamatta lukukelvotonta mössöä. [ Screencapture ]

Perhana, ihan oikeasti olisi parempaakin tekemistä kuin taistella mystisten fonttiongelmien kanssa. Olen yrittänyt laittaa asetukset mahdollisimman identtisiksi aikaisempien asetusten kanssa mutta tuo ei vaan tunnu onnistuvan. Luultavasti omituinen fonttivalinta asetuksista huolimatta johtuu joko Operan bugista tai jollain omistuisella tavalla Adoben Type Manager Deluxe:sta.

No, kyllä tämä tästä. Kohta pitäisi lähteä pesemään jälkipyykkiä avoimien ovien päivästä.

P.S. Tutkakuvien mukaan täällä (Helsingin keskustassa) on ollut jo monen tunnin ajan kevyttä sadetta. Kumma kun en ole nähnyt pisaraakaan.. ;)

Comments are closed.