Lappusia kansalle

Tulipahan seistyä viikonloppuna. Iskuryhmän jako"saalis" viikonlopun aikana: n. 1500 lasten päivän mainosta, n. 750 Malmin AOP-mainosta sekä hiukan vähemmän Suomen Ilmailumuseon (aka. museon ;)) yleisesitteitä. Yllätyin oikeasti kun itse jaoin pääasiassa Malmi-flyereitä ja monet ihmiset jotka olivat kävelemässä ohitse, ottivat lappusen kuullessaan mistä siinä oikeasti on kyse, eli se ei ollut mikään tarjouslappunen tms.

Oli taas yllättävän mukavaa purkaa messuosastoa, parille jalalle tallottiin, pari sormea runnottiin johonkin väliin jne. Purkamassa oli viisi ihmistä ja kun kaikki tietävät mitä tehdään, homma meni yllättävän nopeasti; reilun 50m2 messuosasto myyntitavaroineen ja sermeineen, yksi 1:10 helikopterin pienoismalli ja 1:1 lentokone purettiin esittelyasusta poiskuljetettavaksi noin tunnissa.

Mutta edelleenkin, yli kaksikymppisen tapahtuman olisi kyllä syytä hiukan kehittyä.

Comments are closed.