Kummallista

Jos lukijoiden kommentit tai bugi-ilmoitukset eivät kiinnosta, miksi ihmeessä julkaista mitään? Olen jo viikkoja odottanut, että voisin taas lukea Pinseristä muutakin kuin kymmenisen riviä ensimmäisestä postauksesta ja ohimennen huomasin, että absum.net:iä ei toistaiseksi kiinnosta tehdä saitin koodista validia tai edes toimivaa. Kela väittää jatkuvasti, että selaimeni JS ei ole kytketty päälle vaikka se 100% varmasti on, Linnanmäen saitti menee aivan solmuun (loputon redirect-looppi) jos selain on joku muu kuin IE tai NS jne jne.. Blogien ylläpitäjille propsit siitä, että he sentään vastaavat palautteeseen, tai ainakin ne kaksi joille olen raportoinut bugeista, eli Pinserin Sami ja Myrskyn Janne (joka tosin käyttää Absumin blogengineä).

Juu, tiedän olevani etenkin näiden asioiden suhteen todella vanhanaikainen mutta miksi ylipäätään vaivautua tekemään www-sivuja jos niitä ei voi lukea www-selaimella, oli se sitten kuinka hieno tai huono tahansa? Pidän itseäni alan ammattilaisena ja minulle on hyvin tärkeää, että edes sivujen tietosisällön ja toiminnallisuuden saa millaisella selaimella tahansa vaikka ulkoasu ei olisikaan niin hiano kuin se liehuvalettinen tai kaljupäinen aadee on suunnitellut. Ja ei, en väitä että kaikilla tekemilläni sivuilla se onnistuisi (aina ei ehdi testata tarpeeksi ja muita koottuja selityksiä) mutta vikojen korjaaminen sen jälkeen kun niistä on tullut käyttäjäkommentteja on kyllä kunnia-asia.

Tämä ei sitten ollut henkilökohtainen whinetys kenellekään, kunhan ihmettelen yleisesti. Opera-käyttäjänä ongelmaan törmää lähes päivittäin ja valitettavasti huonoimmat kokemukset ovat olleet pääsääntöisesti MS-alustoilla toteutettuja saitteja.

Nyt pitäisi olla jo Model Expossa joten *puff*.

Comments are closed.