Hajotus

Alkaa taas uhkaavasti tuntua samalta kuin samoihin aikoihin vuosi sitten; ahdistaa ja väsyttää mutta siltikään ei malttaisi hidastaa. Eihän tätä hässäkkää ole enää kuin vajaa kuukausi.. yeah, right.

Nojoo, veikkaisin että nukkuminen saattaisi auttaa asiaa mutta kun ei tänä viikonloppuna oikein ehtisi kun on tuo Model Expo. Kaikella kunnioituksella, tuokin tapahtuma voisi joko kehittyä johonkin suuntaan tai kadota pois; jos otetaan tavallinen kaduntallaaja jolle näytettäisiin kuva "jäältä" tänä vuonna ja verrattaisiin sitä viime vuotiseen, ei eroa välttämättä huomaisi (ainakaan jollei museon ständillä olisi eri lentokone kuin viime vuonna). Onhan se ihan kivaa kun voi vuosien takaisilla muistikuvilla suunnistaa tutuille ständeille mutta tuntuu siltä että kaikki on jo nähty.

Vaikka eipä tuo staattisuus näytä tavan pulliaisia häiritsevän, viime vuonna museon Lasten päivänä tuli kaikkien aikojen ennätys erikoispäivän kävijämäärässä pääosin expossa jaettujen satojen ja taas satojen mainosten ansiosta. Saa nähdä miten tänä vuonna käy. Olisi tarkoitus jakaa myös Malmi-flyereitä (jos ne saisi vielä tänään pullautettua ulos..).

Olen ajoissa juu, expo on ollut auki yleisölle keskipäivästä lähtien. =) No, kyllä huomenna ja ylilhuomenna käy varmasti reilusti enemmän väkeä kuin tänään.

Comments are closed.