Saunalahti/Jippii/whatever osoittaa TAAS todellisen karvansa

Luin nyysseistä aamulla, että Saunalahti/Jippii/whatever olisi lähettänyt paljon ilmaisia tekstiviestejä lähettäneille TiVKor™-asiakkailleen ilmoituksen jossa "pyydetään vähentämään tekstiviestien lähettämistä". Tuo tuntui jotenkin liian uskomattomalta joten en jaksanut kiinnittää asiaan enempää huomiota ennen kuin huomasin Pekan bloganneen nyysseissäkin olleen linkin erääseen Matkapuhelininfo.comin keskustelualueen ketjuun, jossa asiaa pähkäillään ja suureksi yllätykseksi totesin että koko homma on tosiaan totta. Firma siis markkinoi liittymää, jossa kaikki tekstiviestit viiteen ennaltamääriteltyyn numeroon ovat ilmaisia mutta niitä ei saa lähettää kuitenkaan niin paljoa kuin haluaa.

Saunalahti/Jippii/whatever, opitteko te koskaan? Minä luulin että pohjalta ei pääse kuin ylöspäin mutta selkeästi olen jälleen erehtynyt.

Comments are closed.