Nokian kissamainoksesta

Mika Tuupola kirjoitti Netissä pyörineestä Nokian kamerakännykkää mainostavasta videopätkästä, jossa kissa hyppää kattotuulettimeen.

Viime perjantain Markkinointi & Mainonta-lehden "Hanurista"-palstalla kerrotaan asiasta näin:

Nokian kissa karkuteillä >>> "It's not a home video, it's a phone video" on mainoslause, josta Nokia ei aio maksaa. Internetissä pyöri viime viikolla filmi kissasta, joka hypättyään tuulettimen siipeen jä siihen pyörimään. Kohtaus on taltioitu Nokian uudella puhelimella ja filmi päättyy australian englanniksi äännettyyn sloganiin: "Tämä ei ole kotivideo, tämä on kännyvideo!"
  Nokia on sanoutunut irti filmistä, mutta Nokiasta kerrotaan, että se on mainostoimiston tekeleitä, ehdotus jonka Nokia hylkäsi. Nyt selvitetään miten filmi on päässyt toimistosta maailmalle. Nokialla on kohta yksi mainostoimisto vähemmän.

Eli näemmä vastoin aussi-lehden tietoa tuo on oikeasti Nokialle tarjottu mainos jota ei ole hyväksytty ja sen tehnyt mainostoimisto on siis tiedossa.

Comments are closed.