Politiikkaa

Ajellessani töistä rautatieaseman kautta kotiin huomasin taas miettiväni jotain jota minusta alkaen yksikään elävä sielu ei uskoisi: Jussin uraa politiikassa. Ajatukseni pomppivat usein todella nopealla vauhdilla asiasta toiseen ja ennen kuin huomasinkaan, rupesin miettimään Hra Halmetta, jonka ensimmäiset www-sivut tein (kyseenalainen kunnia?-)) ja sitten pohdinkin jo hänen avustajaansa ja sitä, onko tuollainen duuni poliittinen itsemurha ennen kuin koko poliittinen ura olisi vielä alkanutkaan.

Kuinka ollakaan, kotiin päästyäni huomasin, että Myrskyn Janne kirjoitti, yllätys, yllätys.. Tony Halme hakee erityisavustajaa. Periaatteessa tuollainen duuni voisi olla varsin mielenkiintoista mutta hiukan kyllä epäilen että juuri kyseisen edustajan kanssa homma voisi olla melkoisen rankkaa. Jannen sanoin, "epäilen ettei kukaan ole ihan niin rahan tarpeessa".

Niin, ihan vain selvennykseksi, en harkitse uraa politiikan parissa. =)

Comments are closed.