"Pekka Pelottoman" henkilöllisyyttä vaaditaan paljastettavaksi

ITviikko kertoo, että KRP vaatii Art Housea paljastamaan "Pekka Pelottoman" henkilöllisyyden.

Tuosta tuleekin mielenkiintoinen härdelli, viimeksi lähdesuojaa käsiteltiin suuresti mediassa vuonna 1998, STT:n julkaiseman virheellisen doping-uutisen aiheuttaman kohun aikana (HS:n kolumni: Tietotoimisto ja lähdesuoja) ja silloin yleinen mielipide oli nimenomaan se, että lähdesuojaa tulee kunnioittaa eikä lähdesuojaa lopulta murrettu edes oikeudessa.

Toisaalta nyt kyse saattaa olla myös salassapitosäännösten rikkomisesta joten on mahdollista, että ratkaisu on tässä tapauksessa erilainen. Jos kuitenkaan oikeus ei vaadi lähdesuojan murtamista, totisesti toivon että Heikki Haavisto (Art House Oy:n toimitusjohtaja) pitää päänsä eikä paljasta lähdettä.

Comments are closed.