Vaarallinen risteys.. todella.

Olin ajatellut, että kirjoittaisin vasta ohjelman päätyttyä mutta en yksinkertaisesti kestä enää. [Ohjelma muuten ehti loppua ennen kuin sain sanottavani kirjoitettua]

Olin alunperin ajatellut kokonaan ohittaa koko ohjelman ärsyttävän ennakkomainonnan perusteella mutta Assari.netin Sami on koko viikon kirjoitellut erilaisia vihjailuja ko. ohjelmasta joten jotenkin sitten Arskan pläjäys sai väistyä tulokkaan tieltä.

Mutta asiaan: floppi. En voi sanoa mitään muuta. Joku saattaa pitää videoskreenillä huutavaa animaatioukkoa, onnettomia vitsejä ja baarissa istuvaa tuottajaa hupaisina, puhumattakaan juontajien paidoista ja niiden synnyttämästä keskustelusta, mutta minä en. En myöskään oikein usko että se kotona tähän aikaan lauantai-iltana istuva kansanosakaan jaksaa tuosta innostua.

Toki hapuilu kuuluu ensimmäisen kerran vakijuttuihin mutta en usko että jaksaisin innostua tuosta enää toista kertaa.

Just my 2 cents. =)

Comments are closed.