Arvoista

Istuin aamupäivän konsernimme sisäisessä brandi-koulutuksessa jossa ryhmäkeskustelu sitten kääntyi erilaisiin arvoihin, aluksi yritysmaailmassa mutta lopulta ylipäänsä koko yhteiskunnassamme.

Rupesin miettimään omaa arvomaailmaani ja suhtautumistani erilaisten yritysten ja niiden avainhenkilöiden arvomaailmoihin ja nyt vasta ymmärsin että olen tehnyt kaikki työpaikan vaihtoni arvomaailmojen ristiriitojen vuoksi, lähinnä juuri yrityksen johdon suhtautuminen työntekijöihin ja heidän asioihinsa on mättänyt kummassakin edellisessä vakiduunipaikassani.

On se elämä kummallista.

Nykyiseen työpaikkaani olen tyytyväinen mutta ylipäätään pörssiyhtiöiden kasvaessa saa nähdä kauanko menee siihen, että humanistit kaappaavat vallan ekonomisteilta ja yrityksissäkin ruvetaan taas oikeasti arvostamaan ihmistä eikä aina tuijoteta vain ja ainoastaan viivan alle. Kuten jo muuallakin on todettu, nyky-yhteiskunta on arvokriisissä joka vain pahenee ja pahenee pörssiyhtiöiden kasvaessa ja saadessa lisää jalansijaa..

Comments are closed.