Tätä elämää..

Rakas blogi,

Olen laiminlyönyt sinua erittäin pahasti viime kuukausien aikana, oikeastaan unohdin sinut täysin pariksi kuukaudeksi. Lentämisopiskeluni on edennyt melkoisesti, olen käynyt jo reilun 60h teoriaa, enää noin 40h jäljellä. Sinänsä talvi on oikein hyvä aika käydä teorioita, että itse lentäminen ei niin hirveästi vie aikaa. Kelit ja työ- yms kiireet ovat olleet sellaisia, että olen ehtinyt käydä lentotunnilla ruhtinaalliset kolme kertaa kahden kuukauden aikana, tiimaa on siis kertynyt vasta 1h 55min.

Kirjoitin loppukesästä jonkin verran siitä, että olin mukana järjestämässä Avoimien ovien päivää Malmin lentoasemalle ja pikku hiljaa alkaa seuraavan tapahtuman valmistelu, kenttä täyttää toukokuussa 65v joten 18.5.2003 on iso tapahtuma josta lisää myöhemmin.

Tässäpä tätä, yritän pitää sinusta jatkossa parempaa huolta. Taas nolottaa.

- Jussi

Comments are closed.