Omituiset ajankohdat

Tuntuu jotensakin omituiselta että blogaaminen tulee itselleni vastaan aina keskellä yötä. Nytkin pitäisi olla nukkumassa ja valmistautumassa huomiseen työpäivään.

No, aamummalla (lue: nukkumisen jälkeen) töissä on kuitenkin melko rauhallista koska valtaosa asiakkaista (lue: mainostoimistot) ovat kiinni vielä alkavan ja sitä seuraavan viikon. Ehkä sitten ehtisi jopa suunnittelemaan jotain turhaakin turhempaa ulkoasua tämän melko lässyn vakiomallisen tilalle. Toisaalta myöskään en kovin paljoa tykkää käyttää muiden tekemiä softia joten ehkäpä minäkin väsäisin oman kikkareen jossain vaiheessa mutta toistaiseksi s1t.net on powered by Movable Type.

Kaipa tästäkin joskus tulee jotain, katsotaan nyt hiukan mihin suuntaan tämä lähtee muotoutumaan. Tässä vaiheessa on kai yleensä tapana antaa hiukan kunnioitusta niiden suuntaan joiden innoittamana minäkin tähän blogmaniaan ryhdyin, eli neljä blogia joihin olen "koukussa": pinseri, visakopu.net, suodatin ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä selfdestruct.net.

Kiitos.

Comments are closed.