Ämpäri vettä tielle ja liikenne on kuin huonosta action-leffasta

Tämä on sellainen asia josta ei oikeastaan saisi valittaa mutta on pakko sanoa.

Erikoisia liikennetilanteita matkalla Malmin lentoasemalta keskustaan:

  • Yksi jonkin kaupungin viraston maastoauto poikittain Kehä I:n rampissa törmäilemässä kaiteisiin
    (älä kysy, minä en todellakaan tiedä mitä oli tapahtunut)
  • Yksi rekka pysähtyi täysin varoittamatta rampin suuaukolle tukkien pääsyn Kehä I:ltä Lahden moottoritielle
  • Kaksi autoa ajoi kolmen valoihin pysähtyneen kaistan ohi päin punaisia Koskelantien ja Hämeentien risteyksessä. Valot eivät edes olleet vaihtuneet juuri punaisiksi tai vaihtumassa vihreiksikään vaan älypäiden jälkeen meni n. 10-15 sek kunnes valot vaihtuivat.

Jotenkin menee taas usko ihmisiin kun kymmenen minuutin sisällä näkee kolme älytöntä tilannetta joista ainakin kaksi olisi voitu välttää ajamiseen keskittymällä. Onneksi nuo tilanteet olivat sellaisia että ainakaan kukaan ulkopuolinen ei kärsinyt vaikka suojatiellä menikin kaksi pyöräilijää jotka ehtivät jo tien yli ennen kuin älypäät hurauttivat suojatien yli.

Onneksi edes vuodenvaihteen jälkeen kännykkään puhumiseen ajaessa ei saa käyttää käsiään.

Comments are closed.