Digikameraa hankkimassa

Hiukan vajaa kaksi viikkoa sitten päässäni napsahti ja päätin tilata Minolta Dimage 7i-digikameran. Tilasin sen Saksasta koska hintaeroa kotimaisiin liikkeisiin syntyy tuon tason kamerassa parhaimmillaan yli 400 euroa joka alkaa jo hiukan tuntuakin.

No, firma josta tilasin kameran tilpehööreineen (Jakob Electronic) ilmoitti sitten viime torstaina että heille keskiviikkona tulleesta erästä ei riittänyt kameraa minulle ja että seuraava erä tulee joskus elokuussa. Samalla kysyttiin haluanko peruuttaa tilaukseni johon vastasin myöntävästi.

Nyt olen sitten lähetellyt sähköpostia ja fakseja pariin muuhun liikkeeseen koska haluaisin saada ko. kameran tämän kuun aikana. Missä ihmeessä on se saksalainen täsmällisyys kun edes 24h ei riitä sähköpostiin vastaamiseen? En odota että vastaus tulisi välittömästi mutta jos bisnes on 100% verkossa, mielestäni sähköpostiin vastaaminen ei saa viedä useita päiviä. Saa nyt nähdä saanko kameraa ensi viikolla, aika näyttää. Toistaiseksi vaikuttaa melko huonolta.

Comments are closed.