Nyt loppui viimeinenkin yritys keskittää

Aamulehti: Bensa-asemalle pysäköimisestä joutuu jo maksamaan

Lyhyesti siis ns. Meklun (eli Mechelininkadun) ABC-huoltoasemalla asioidessa pysäköinti on nykyään maksullista ellei satu samalla tankkaamaan.

Sinänsä päätös ei ole itselleni enää kovinkaan suuri askel koska merkkiä pari vuotta sitten vaihdettuani auton huolloista ei enää saa bonusta ja hieman tuon jälkeen HOK ja Shell lopettivat yhteistyönsä, joten ylipäätään sopivan huoltoaseman löytäminen hankaloitui kovasti eikä läheskään jokaista tankkausta varten ole löytynyt ABC-asemaa. Lisäksi aiemmin käytännössä kokonaan HOK-Elannon ravintoloihin tehdyt satunnaiset ravintolakäynnitkin ovat nykyään enimmäkseen toisen ketjun paikoissa joten kaikki nuoren talouden suurimmat bonuksen kartuttajat ovat poistuneet muista syistä jo aiemmin.

One Response to Nyt loppui viimeinenkin yritys keskittää

  1. [...] Pääsivu « Nyt loppui viimeinenkin yritys keskittää [...]