Apua! Uutta siivoojaa etsitään.

Otan suurella kiitollisuudella vastaan hyvät kokemukset Helsingin keskusta-alueella kotisiivouksia tekevistä luotettavista palveluntarjoajista. Vaikka olenkin yrittänyt välttää sitä koko ajan, ilmeisesti nyt on sitten alistuttava ns. isojen firmojen sekalaiseen palveluun kun loistavaa pikkufirmaa ei ole yrityksistä huolimatta löytynyt.

Oman firman käynnistyksen jälkeen käytännössä kahta työtä tehdessä vapaa-aikaa ei ole ollut liiaksi, joten nykyiseen kämppään muuton yhteydessä täällä alkoi käydä siivooja ja nyt on toista kertaa valitettavasti aika etsiä parempaa palvelua.

Ensimmäinen firma oli periaatteessa ihan ok, mutta ongelmiakin oli joten firma meni vaihtoon puolen vuoden jälkeen. Nykyinen firma tuli valittua työkaverin edelleenlähettämän koulukaverinsa mainoskirjeen perusteella, mutta vaikka siivoojat (vakiosiivooja, joka on vaihtunut vuodessa kerran) ovat pääosin tehneet hommansa moitteetta, kommunikaatio itse yrittäjän kanssa on käytännössä lähes mahdotonta, esimerkiksi siivoojan kesälomasta tuli ilmoitus kahta päivää ennen seuraavaa siivouskertaa eikä ilmoitetun loman jälkeistä siivousta tänään tapahtunutkaan – eikä tästäkään mitään ilmoitusta.

Joten te muutamat lukijat, levittäkää sanaa ja/tai kertokaa omista hyvistä kokemuksistanne.

One Response to Apua! Uutta siivoojaa etsitään.

  1. Nikke kirjoitti:

    Meillä käy Sivina. Täydellisestä palvelusta ei voi puhua, mutta lähinnä se on koskenut siivouspäivän siirtymistä ilmoitetusti tai ei, mutta pääasiallisesti olen ollut tyytyväinen. Hinta on suht edullinen, 2 kertaa kuukaudessa tehtävän siivouksen kustannukset jää alle verovähennyskelpoisen summan maksimin, ja mikä tärkeintä: siivouksen laatu on ollut oikein hyvää.