Miksi, oi miksi?

Päivän kysymys kuuluu: miksi juuri sinä ainoana päivänä koko kesänä, jolloin tuskastelen joidenkin krapulaksikin nimitettävän kaltaisessa olotilassa a) yksi iäkkäämpi virtuaalipalvelinrauta alkaa takkuilla niin paljon että se vaatii hellää kädestäpitämistä ja b) kaksi muuta virtuaalipalvelinrautaa menettävät melko oleelliseksi elinvoimaksikin kutsutun verkkovirran Nebulan konehuoneessa toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

Taisipa olla ensimmäinen kerta kun käytännössä kaikki ylläpitämäni palvelut ovat olleet yht'aikaisesti täydellisen tavoittamattomissa, nyt nuo jälkimmäiset koneet ja niiden palvelut ovat taas lähestulkoon kunnossa, vielä pitäisi löytää sinne a-kohdan koneelle jotta senkin saisi pystyyn ja pääsisi esimerkiksi lukemaan omia mailejaan.

[Tähän voimasana.]

P.S. Pin Ion oli niin hyvä kuin kälyisessä paikassa voi olla.

Comments are closed.