Taas niitä päiviä, osa 2

Onhan se ikävää, että X + Y = Z, kun:

  • X = Katu on kapea
  • Y = Purettava auto on suuri
  • Z = Oma auto on myös suuri, eikä mahdu ohitse

Mutta siitä huolimatta on lähes naurettavaa kuulla kuinka keski-ikäinen mamma lähestulkoon huutaa pää punaisena aina muuttaessaan itse kantavansa muuttotavarat vaikka kahden korttelin päästä, koska purkaa autoa vain siellä, mihin sen saa kunnolla pysäköityä ja että muilla ei ole oikeutta hidastaa hänen matkaansa.

Niin ja juu, tuo purkaminen kesti kokonaisuudessaan noin kolme-neljä minuuttia, jonka jälkeen se iso auto jatkoi matkaansa. Kun luin lakia niin tulkinnavaraista asiassa on se, onko tuo "tarpeeton haitta" muulle liikenteelle vai ei, nyt sitten odotellaan Helsingin poliisilaitokselta apua lain tulkinnassa.

Comments are closed.