Tuli se tauti kuitenkin

Niinhän tässä on sitten mennyt melkein viikko aivan hukkaan juuri kun olisi paljon kiireellistä tekemistä niin töissä kuin muuallakin. Eikä akuutti ylähengitystieinfektio tunnu hellittävän vieläkään, kävin perjantaina lääkärissä ja sain viikonlopun yli sairaslomaa. Pitää siis aamulla käydä lääkärissä uudestaan.

Sen verran sängyssä maatessa yskänpuuskien tauotessa on pitänyt etsiä viihdykettä jo tietokoneestakin että asensin NetNewsWiren ja siirsin 100 viimeksi päivittynyttä blogia Blogilistalta sinne lisäten soppaan muutamia töihin ja alaan liittyvä ulkolaisia blogeja. Äsken sitten suljin Blogilistan suosikit-sivun selaimestani – sinänsä iso päätös että tuo sivu on ollut yksi niistä muutamastakymmenestä vakiosivusta jotka ovat jo vuosia olleet aina auki selaimessani.

Comments are closed.