Verkosto töihin

Olen tässä jutellut muutamien tuttujen kanssa aiheesta, mutta vasta sitten tajusin että voisin yrittää saada niiltä muutamilta tätä blogiakin lukevilta ihmisiltä apua.

Eli siis eläintarvikebisnes ei meinaa oikein mahtua muutenkin tukossa olevaan kämppään ja tarvitsisin varastotilaa. Tässä pienen matkan säteellä Kampissa olisi kyllä parikin sopivassa hintaluokassa olevaa itsepalveluvarastoa (Omavarasto Köydenpunojankadulla ja Salaisen Agentin varasto Malminkadulla), mutta niissä ongelmaksi muodostuisi tulevien lähetysten vastaanottaminen.

Eli siis haussa on nyt kantakaupungista (miel. Kamppi, Ruoholahti, Töölö, Lauttasaari) edullinen (alle 100e/kk, mielummin enemmän kuin vähemmän alle), pienikokoinen, lämmin, lukittava (miel. umpiseinäinen) varastotila, joka mieluiten olisi jonkin toisen firman yhteydessä tms., jotta paikalla olisi joku joka voisi ottaa tukkureiden lähetykset vastaan koska nykyään en itse enää pääse keskellä päivää liikkumaan niin joustavasti kuin aiemmin.

Toinen, tosin hieman monimutkaisempi vaihtoehto olisi löytää samalta alueelta joku firma, joka pystyisi ottamaan lähetykset vastaan ja josta ne voisi sitten hakea, mutta tuo menee jo varsin hankalaksi.

Taidan tosin tavoitella kuuta taivaalta tällä pähkäilylläni…

Comments are closed.