Postitella yllätti

Aloittelevana verkkokauppiaana Itellan ja Matkahuollon pakettituotteet ovat tulleet ainakin teoriassa hyvinkin tutuiksi itseopiskelun kautta, mutta äskeinen Itellan myyntineuvottelijan kanssa puhelimitse käyty keskustelu avasi silmät sen suhteen kuinka pahana kilpailijana Itella muita alan toimijoita pitää (Matkahuolto Tradekan myymälöiden kautta jaettavalla Lähellä-paketilla ja Schenker R-kioskien kautta jaettavalla Express-paketilla, jota myydään kuluttajille Ärrä-pakettina).

Täytyy sanoa, että jo tuon puhelun perusteella Postin aikainen käsitykseni ko. firmasta muuttui melkoisesti enkä oikein jaksa uskoa että huomenna saapuvaksi odotettava tarjouskaan hirveästi sitä palauttaisi ennalleen.

Onneksi Postitella joutuu edes jollain osa-alueella petraamaan kilpailun myötä.

EDIT: Tuo teksti onkin näköjään tulkittavissa kahdella tavalla. Tarkoitus oli kehua.

Comments are closed.