Tänään: töitä, pieni PäKä. Huomenna: loma.

Tänään ohjelmassa viimeiset tunnit töitä ja loppupäivä firman kesäpäivää viettäessä. Huomenna hirveä hässäkkä ja auto lasteineen pitäisi iltapäivällä ajaa paria tuntia myöhemmin lähtevään laivaan.

Tämä blogi saattaa jäädä kesälomalle ellei matkalta löydy jotain hienoa ja ihmeellistä, matkatunnelmat päivittyvät pääosin matkablogissa Jossain muualla.

P.S. On sääli että projektin parissa erittäin kunnioitettavasti puurtaneen WordPressin suomennoksen tekijä ei ole enää hetkeen pysynyt perässä julkaisutahdissa eikä suomennosta ole saatavilla 2.1.x ja 2.2.x -versioihin. Toisaalta turha minun on tuosta valittaa koska samasta kroonisesta ajanpuutteesta kärsin itsekin omien vapaaehtoisjuttujeni suhteen. Onneksi tätä WP:n suomennosongelmaa yritetään nyt korjata jakamalla hommaa isommalle porukalle (kannattaa lukea koko ketjun viestit). Pitää katsoa mihin homma on edennyt kunhan kotiudun reissusta.

Comments are closed.