Kesäjumitusta

Olen taas vaihteeksi "lomalla" eli vietän sellaista ajanjaksoa, jonka aikana olen hiukan saamattomampi kuin kahdella edellisellä toimistolla ihanan ilmastoinnin viileydessä vietetyllä viikolla, mutta vastapainoksi teen myös hieman vähemmän töitä. Tämä päivä meni mukavasti ensin vanhuksia häiriköiden Keravalla ja sen jälkeen iltapäivä autoa pestessä ja vahatessa.

Onnistuin ilmeisesti tahtomattani saamattomuuteni ja ilmiömäisen valikoivan muistini ansiosta myös hieman ärsyttämään erästä henkilöä, aamulla pitäisi kyllä yrittää vihdoin vastata torstaiseen tekstiviestiin.

Viimeaikoina on tapahtunut melkoisesti, enimmäkseen kuitenkin sellaisia asioita joista en periaatteeni mukaan kovinkaan paljoa kirjoita tänne.

Viime keskiviikkona vietin yllättävän mukavan päivän vanhojen kaverien kanssa susirajan takana polttarifiiliksissä, ensi viikonloppuna olevan hääjuhlankin olin ehtinut unohtaa ja suunnitella jo muuta menoa, jota tässä on nyt sitten pitänyt järjestellä uudelleen. Hiukan harmittaa että suunnitelmat eivät onnistuneetkaan kuten olisin halunnut, mutta toisaalta näitä häitä en olisi halunnut missata mistään hinnasta vaikka se tarkoittaakin sitä, että seikkailuja pitää harrastaa paremmalla ajalla.

Perjantai-iltapäivästä lähtien olenkin sitten jatkuvalla syötöllä menossa pitkin Etelä-Suomea, todennäköisesti melko vähillä yöunilla ja mikä erikoisinta, auto jää näillä näkymin kotiin vaikka käynkin sitä katsomassa pitkin viikonloppua. (Tälläisiä ei kuulemma pitäisi kirjoittaa kesärosvojen takia.)

Huomenna pitäisi etsiä ainakin puku esiin ja viedä se puhdistettavaksi – sarjassamme asioita jotka voisi tehdä aiemminkin kuin neljä päivää ennen hyvän ystävän häitä.

Ainakin yksi uusi muistikortti tekisi häitä ajatellen ihan hyvää ja yhden objektiivin toimintaa pitäisi hieman pähkäillä, saatoin rikkoa sen polttareiden tiimellyksessä, ainakaan kamera ei suostunut toimimaan enää sen kanssa. Onneksi tuollaiselle ei ollut juurikaan tarvetta enkä oikein usko häidenkään kaipaavan tele-putkea. Kameroiden suhteen olen ollut muutenkin melko epäonninen viimeaikoina, mutta palaan siihen ehkä myöhemmin.

Comments are closed.