Vaihteeksi valmistuvia projekteja

Kirja on tosiaan ollut jo viikon verran hyväksyttynä painossa, valmista odotellaan ensi viikolla tai seuraavan viikon alussa. Ensimmäinen julkinen mainos valmiista kirjasta laitettiin Ilmailumuseoyhdistyksen nettisivulle erittäin epäammattimaisesti lätkäisten kuvana ilman alt-tekstejä. Tämä viikonloppu säädettiin CMS-härveliä ko. sivuille ja uudet sivut toivottavasti saadaan julki jossain vaiheessa ensi viikkoa.

Tylsää ei tule vaikka IMY:n projektit taas väistyvät vähäksi aikaa – harrastusprojektit eivät lopu tekemällä. Listalla tekemistään odottavat mm. museon asiakas-WLAN-verkon viimeistely, esinetietokannan siirto Paradoxista avoimen koodin ohjelmien päälle selainkäyttöiseksi, Malmin lentoaseman ystävät ry:n lomakkeiden, kirjekuorien ja käyntikorttien tekeminen puhumattakaan lukemattomista muista jo unohtuneista jutuista.

Onneksi kevät alkaa jo tulla, edes valon muodossa.

P.S. Asmo oli näemmä käynyt tänään poikiensa kanssa museossa. Vaikka siellä pääsee Ota ohjaimet! -näyttelyn jälkimainingeissa edelleen ottamaan kylmiä tyyppejä ainakin ilmalaivan ja Cessnan ohjaamoissa, lapsiperheille suosittelen lämpimästi museovierailua Lastenpäivänä 21.5.2006 jolloin halleissa pääsee tutustumaan lähemmin mm. Draken-hävittäjään, Bell-helikopteriin ja Asmonkin kuvissa näkyvän Convair-matkustajakoneen ohjaamoon.

Comments are closed.