Elisan palveluiden laatu vastaa mainonnan laatua

Olen ikäväkseni joutunut viimeisen parin vuoden aikana havaitsemaan, että Elisan matkapuhelinverkon laatu on tippunut kuin lehmän häntä. Äsken sain alle 10 kilometrin päästä lähetetyn tekstiviestin vain vaivaiset 6,5 tuntia lähetyksen jälkeen ja tänään aiemmin itsellänikin oli lähetyksissä jopa minuuttien viiveitä.

Tuohon kun yhdistetään niin GSM-, kuin 3G-verkonkin pätkivät puhelut (asun kantakaupungissa ja olen pariin otteeseen joutunut vaihtamaan käytössäolevaa liittymää jotta olen saanut soitettua jonkin tärkeän puhelun), ei ihan heti keksi minkä takia enää Elisan verkkoa käyttäisi jos on mahdollisuus valita. Työliittymäni osalta valintaa en voi tehdä, mutta omat liittymäni ovat jo viime vuodesta lähtien olleet Soneran verkossa.

Comments are closed.