Elämäntaparemontti ynnä muuta

Niinhän siinä nyt sitten kävi, että viimeaikoina ei ole ollut oikein fiilistä tai ylipäätään aikaakaan kirjoitella tänne mitään ihmeellistä.

En näköjään huomannut kertoa siitäkään, että kävin itsenäisyyspäivän jälkeen lääkärissä kuulemassa loppukeväästä otettujen magneettikuvien tulkinnoista. Nyt sitten selvisi, että polvessa on ihan oikeasti vika, joka on krooninen eikä siis korjattavissa. Se, onko tälläinen vaiva este asepalveluksen suorittamiselle on kuulemma yksilöllistä, ja lääkäri kehoitti rivien välissä varautumaan tappeluun vapautusta haettaessa.

Nyt odottelen lääkärintodistusta ja sen jälkeen aloitan ensi vuoden samalla tavalla kuin tämänkin, tappelemalla puolustusvoimien lääkärien kanssa.

Hyvää ja lämmintä joulua kaikille, jotka tänne ovat sattuneet eksymään.

Comments are closed.