Taksiblogeista piristystä elämään

Kuten tuolla oikeassa maailmassa, blogistanissakin on enemmän ja vähemmän kiinnostavia taksikuskeja.

Itselleni tämän pienen, mutta sitäkin kiinnostavamman genren blogit ovat kolahtaneet oikein kunnolla, pohjoisen Taksikuski oli pitkään ainoa (nykyään jo hiukan hiljentynyt) ja Kobaïan Santeri on myös pidempään kertonut satunnaisesti juttuja pääkaupunkiseudun teiltä.

Viimeisten kuukausien on listalle pulpahtanut aikana uusia, hyvin kiinnostavia tulokkaita, eli helsinkiläinen Jude, joka kirjoittaa Elämästä ratin takana sekä tamperelainen Nainen ratissa. Blogilistan taksi-kategoriasta löytyy mainittujen lisäksi vielä mainio Tolpalla, jonka olin jo ehtinyt unohtaa vaikka se suosikkilistallani onkin.

Tämän spontaanin avautumisen takana oli kysymys "Mikä miehellä mielessä?", jota ratin takana kyseltiin. Tuo pelkästään ehdottomasti pelasti koko tämän viikon; tänään ja huomenna pitäisi vielä tehdä 4-6 päivän edestä normaalitahdille budjetoituja töitä joten taisteluhenki alkaa väkisinkin pikkuhiljaa kääntyä laskusuhdanteeseen.

Ensi viikolla toivottavasti päiväksi pois Suomesta, breikki se on pienikin breikki. :)

Comments are closed.