Pihapiirissä tapahtuu

Mika Tuupola kirjoitti juuri mielenkiintoisen spekulaation Hasan&Partnersin tulevaisuudesta. Ainakaan omaan korvaani tuo ei kuulosta lainkaan omituiselta, koska H&P on tosiaan ollut käytännössä ainoa ns. isoista mainostoimistoista, jolla ei ole ollut selkeää uusmedia-yksikköä.

Joka tapauksessa Alex Niemisen valinta H&P:n toimitusjohtajaksi oli varsin yllättävä veto ja ainakin meillä duunissa jakoi mielipiteitä melko lailla, tosin pääasiassa ratkaisua pidettiin rohkeana. Moni kyllä epäili myös laskelmoitua julkisuustemppua, josta hyödytään medianäkyvyytenä vaikka Alex lähtisikin vaikkapa vuoden-parin sisällä mielipide-eroihin tms. vedoten.

P.S. Olen rikollinen? -kampanjan perustanut/hostannut dotkommuuni.com on alhaalla -> 90% omalla blogilistallani olevista blogeista on tällä hetkellä lukukelvottomia ilman väkertämistä tai JS:n poiskytkemistä. :-/ Vainoharhaisempi alkaisi tässä vaiheessa kehitellä salaliittoteorioita, jätän itse kuitenkin koodin tänne vielä toistaiseksi sellaisenaan..

Comments are closed.