Ammattilaisehdokas on löytynyt

Kirjoitin reilu kuukausi sitten ammattilaisen valinnan vaikeudesta. Tänään sitten kesken työpäivän hermostuin saamattomuuteeni ja lähdin etsimään ammattilaista (täytyy tosin tunnustaa, että hain inspiraatiota myös keltaisilta sivuilta ja netistä).

Joka tapauksessa löysin nyt oikein hyvän ehdokkaan uudeksi ammattilaiseksi; hintataso on melkolailla sama kuin mitä maksoin palvelusta 30km pohjoisempana, paikka sijaitsee noin viiden minuutin matkan päässä työpaikalta ja kiinteistössä on aina ilmaista parkkitilaa. Vaikka aiemmin valitin siitä, että en haluaisi liukuhihna-ammattilaisten käsittelyyn, tällä kertaa tuntui onnistuneen – jatkossa kuitenkin aion varata ajan etukäteen – ja katson ainakin pari-kolme kertaa kuinka suhde kehittyy ennen kuin teen lopullista päätöstä.

Toki kullakin ammattilaisella on omat liikkeensä ja toimintatapansa, joten tuntemukset käsittelyn aikana poikkeavat totutusta (samoin kuin lopputuloskin), mutta katsotaan nyt miltä tämä tuntuu. Uusi on kuitenkin hieman nuorempi ja hyvin kokeilunhaluinen, joten vaihtelua on luvassa jatkossakin.

Comments are closed.