Hieno kirje suomalaisille artisteille

Tämä on toki ollut monissa muissakin blogeissa, mutta kerrottakoon tästä täälläkin, koska omassa lukijakunnassani on sellaisiakin henkilöitä, jotka eivät muun blogistanin menoa seuraa.

"… Te haluatte taistella myös minua, kuuntelijaanne ja asiakastanne vastaan. Tämä saattaa tulla teille yllätyksenä, mutta minä en ole erityisen otettu saamastani huomiosta. Minä en alkuunkaan pidä siitä, että te implikoitte minun olevan potentiaalinen rikollinen, jota sietää valvoa. …"
Merten: Lyhyt hiljainen hetki suomalaisen musiikkiteollisuuden edesmenon johdosta

Itse en ole koskaan jättänyt laittamatta takaisin kaupan hyllyyn äänitettä, jossa on jonkinlainen "kopiosuojaus" enkä aio lopettaa tuota nytkään. Ikävää, että moni suosittukin artisti on aivopesty kannattamaan äänitteiden tahallista rikkomista piratismin varjolla.

Comments are closed.