Syvä hiljaisuus

Olen taas viime viikkojen aikana ehtinyt antaa kovin vähän rajallisesta ajastani blogistanille. Sanottavaa olisi ollut, mutta siinä vaiheessa kun olen ehtinyt saada sen kirjoitettua, se on usein ollut jo vanhentunutta asiaa.

Yritän taas parantaa tapani, ajattelin kirjoittaa lähiaikoina jonkinlaisen "testin" uudesta kumppanistani, aikaisemminkin hehkuttamastani HP iPAQ hw6515-kämmentietokone-navigaattori-älypuhelimesta.

Sen verran voin kertoa tulevista kirjoituksista jo nyt, että tuo iPAQ on nyt ainoa laite, jota kannan taskussa, eli vanha ja jo hiukan sekoillut Nokia 6600 sai jäädä eläkkeelle.

Lisäksi olen menettänyt toivoni Automaan suhteen, viime viikolla ollut huoltoaikani oli nimittäin kadonnut taivaan tuuleen ilman mitään selitystä. En ole enää jaksanut alkaa tapella työnjohtajan kanssa asiasta, harkitsen juuri ottavani yhteyttä jonnekin ylemmäs. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että monesta tyytyväisestä Peugeot-vuodesta huolimatta seuraava auto on erimerkkinen.

Comments are closed.