Jippiaijee (revisited).

Mobiilibloggausta Helsingin kesäisestä aamuruuhkasta hinausautoa odotellessa. Tulipahan todistettua, että autossa vakiovarusteena olevista rengaspaineentunnistimista on hyötyäkin kun auto varoitti puhjenneesta renkaasta ennen kuin itse ehdin sitä huomata. Matkanlopetuskäskykin tuli ennen kuin rengas ehti kunnolla pehmetä. Mutta nyt tuli hra hinausauto, jatkuu ensi numerossa.

Päivitys klo 9:00
Nyt taas turvallisesti koneen ääressä. Kuluneen reilun tunnin tapahtumat ovat kuin kohtalon ivaa; olin nimittäin ajamassa autoa juuri töistä Vantaan Automaahan huoltoon, jossa piti selvitellä auton tietokoneen ongelmia sekä vinkuvia jarruja. Nyt työlistaan tuli sitten myös yksi puhjennut rengas. Toisaalta, kerrankin näin – nyt ei tarvinnut kärsiä renkaan puhkeamisesta kuin hinausauton odotusaika kun autoliikkeen pihassa odotti valmiiksi varattu sijaisauto.

Ja niille, jotka ihmettelevät miksi en itse vaihtanut vararengasta, yksi vapaan autoedun hyvistä puolista on nimenomaan huolettomuus – omalle ajalleni on parempaakin tekemistä kuin tapella tien varressa pahvinkaltaisten työkalujen kanssa.

Comments are closed.