Loma.

Viimeinen rutistus alkaa olla päätöksessään ja yritän pikkuhiljaa viikonlopun aikana irrota kolmeksi viikoksi lomalle. Sitten pari viikkoa töissä ja taas lomaa, kaksi viikkoa elokuun alkuun saakka. Kuten tarkkasilmäisempi voi huomata, tämä on ensimmäinen kerta kun pääsen nauttimaan graafisen alan viiden viikon kesälomasta. Hip-hei.

Seuraavista kolmesta viikosta vietän noin kaksi Etelä-Euroopassa, eilen tuli viimeinen odottamistani hotellivarausvahvistuksista, joten nyt kaikkien pätkien matkaliput on ostettu sekä kaikki yöpymispaikat vahvistaneet varaukset. Kirjoittelen luultavasti loman aikanakin, mutta veikkaan kuitenkin suurimman pläjäyksen ilmestyvän kaiken kansan nähtäväksi vasta heinäkuun puolella.

Herra Parran Pariisin reissun kuvien innoittamana tilasin sitten eilen omaan Nikoniini samanlaisen ultralaajakulmaobjektiivin, kuin Herra Parralla on Canonissaan. Toivottavasti paketti vain ehtii perille ennen reissun alkamista.

Jollen lähipäivinä keksi ihmeempää kirjoittelemista, oikein hyvää kesää.

Comments are closed.