Kuva-arkisto

Päädyin kai eilen muistaakseni Digikamera.netin kautta pekola.net-blogiin, jossa oli juttua LaCie 250Gb USB 2.0 ulkoisesta kiintolevystä. Itsekin olen pähkäillyt tuollaisen hankintaa kuvien arkistointia varten nyt kun kuvat vievät reilusti aiempaa enemmän tilaa. Tähän saakka olen vain polttanut kuvat kahdelle eri DVD-levylle, mutta olisi kyllä mukavampaa saada kaikki fiksusti yhteen paikkaan ja DVD-levyjäkin tarvitsee jatkossa vain yhden. Kun tuon LaCien hintakin (149 euroa Merocompissa) oli kohdallaan, kävin sitten minäkin tuollaisen hakemassa.

En nyt töissä ole ehtinyt tehdä tuolle mitään nopeustestejä tms, mutta hintaisekseen tuo kyllä vaikuttaa melko hyvältä ostokselta. Kotelo tosin on etu- ja takalevyjä lukuunottamatta muovia eikä metallia kuten alunperin oletin lukuisista töissä näkemistäni LaCien tuotteista päätellen, mutta eiköhän tuonkin kanssa tule toimeen. Kuitenkin itselläni se tulee olemaan pääsääntöisesti virrattomana hyllyssä.

Comments are closed.