Passi on, matkaa ei

Kävin juuri Kaartin poliisitalolta hakemassa noin 3,5 vuoden passini. Omituinen voimassaolo sen vuoksi, että koska en edelleenkään ole suorittanut asevelvollisuutta, saan passin sen vuoden loppuun, jona täytän 28 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että reilu viikko sitten myönnetyn passin voimassaoloajaksi tulee kolme vuotta ja hiukan vajaa 8 kuukautta.

Mitä tulee lomamatkaan, josta olen kirjoittanut aiemmin, se on peruuntunut. Toisaalta harmittaa kovin, mutta tietyllä tapaa reissu olisi saattanut olla hiukan turhan arvokaskin, vaikka rahoitus olikin järjestyksessä. Reissu olisi siis kyllä rahan puolesta tullut tehtyä ja vieläpä ihan mukavastikin, mutta nykyinen elämäntilanne ei moista enää mahdollistanut.

Näin ollen myös eilen postissa tullut varamaksuvälineeksi tilaamani American Express -kortti tuli tilattua hiukan turhaan. No, nytpähän on sitten sellainenkin.

Comments are closed.