Pelejä, pelejä

Kirjoitin maaliskuussa siitä, että olemme parin työkaverin kanssa hurahtaneet pelailemaan erilaisia pelejä.

Nyt sitten pohdimme asioita lisää ja lopulta kävin toisen työkaverin kanssa tänään kaupassa katselemassa ja lopulta sitten itse ostin paljon kehutun Menolippu-pelin Eurooppaan sijoitetun sisarpelin, Ticket to Ride Europen joka on tosin vielä toistaiseksi saatavilla ainoastaan englanniksi, mutta tuo ei ainakaan tässä porukassa menoa haittaa. Kolmas heppu ei niin hirvittävästi lämmennyt tuon tyyliselle pelille, mutta on kyllä avoin kokeiluille. Joka tapauksessa jos 8-vuotias voi pelata tuota peliä, sen pitäisi onnistua meiltäkin.. ;)

Työkaverille aiheutui kaupassa runsaasta valikoimasta kuitenkin valinnan vaikeus, mutta töihin palattuamme pohdimme asiaa suuremmassa ryhmässä ja näyttäisi siltä, että porukkamme pelikokoelma kasvaisi lähiaikoina runsaasti kehuja ja tunnustusta saaneella Carcassonnella.

Suunnittelimme jo alustavasti pussisiideri/gt/rommikola-kyllästettyä peli-iltaa lähitulevaisuuteen, toivottavasti moinen saadaan järjestymään.

Lopuksi vielä parempi myöhään kuin ei milloinkaan: Kiitokset Asmolle tuon maaliskuisen kirjoitukseni jälkeen saamastani ystävällisestä kutsusta tulla joskus tutustumaan Diplomacyyn, ehkä senkin aika vielä joskus koittaa.. :)

Comments are closed.