Sattuu ja tapahtuu

Elämässä tapahtui lähimenneisyydessä mullistus, joka vaikuttaa varovaisesti arvioiden kaikkeen. En siis välttämättä kirjoittele lähiviikkoina hirvittävän aktiivisesti – tai sitten kirjoitan, todennäköisesti en kuitenkaan siitä mullistuksesta.

Eilen olin työkaverien kanssa muutamalla pohtimassa syntyjä syviä ja tänään kaikki kolme olivat etätöissä – siitä oli kyllä ilmoitettu jo etukäteen. ;) (Ja kyllä niitä töitä oikeasti tuli tehtyäkin.)

Kävin myöhään iltapäivällä toimistolla sen verran, että hain auton tallista ja sitten Krunikassa (kaupunginosa, josta saa stadin parasta palvelua) Telefotosta ostamassa laukun (tietenkin musta) ja sen jälkeen Sanomatalossa Rajalalta ostamassa käytetyn objektiivin varsin mukavaan hintaan.

Nyt vain pitäisi oppia käyttämään noita uusia harrastevälineitä kunnolla. Harrastuksista puheenollen ajattelin taas vihdoin aktivoitua lentämisen suhteen, saa nyt nähdä..

Comments are closed.