Voi C*tyn tunarit

Eilen meni hermo totaalisesti seuratessa City.fi-verkkopalvelun ylläpidon sekoilua palvelun uudistamisen kanssa.

Ensin vanha palvelu suljettiin puolenpäivän paikkeilla kommentilla "palaa iltapäivällä" tjsp ja kun palvelu vihdoin hiukan ennen viittä aukesi, se suljettiin samantien uudelleen vielä pariksi-kolmeksi tunniksi. (Siis oikeasti, miksei voi tuollaisen abstraktin aikamääreen sijasta voisi käyttää riittävän kaukana olevaa selkeää kellonaikaa, kuten vaikka "uudistettu palvelu avataan näillä näkymin klo 16.30"?)

Kun palveluun taas pääsi kirjautumaan sisään (käytän tuota yhtenä anonyymilaatikkonani spammin varalta ja siellä on tunnuksia yhteen sun toiseen paikkaan), palvelu ilmoittikin että vanhojen VIP-, eli rekisteröityneiden käyttäjien pitää "aktivoida" tunnuksensa uudelleen, jotta se toimisi uudessa palvelussa. Noh, ei tuossa sinänsä mitään, mutta eivät olleet vaivautuneet ilmoittamaan asiasta lainkaan etukäteen ja edellisessä palvelussa ei edes ollut mahdollisuutta vaihtaa käyttäjäprofiilin puhelinnumeroa, jotta se olisi ollut ajantasalla.

Jokainen loogisella päättelykyvyllä varustettu yksilö tietenkin ymmärtää mitä tästä seuraa kun soppaan yhdistetään herra M:n lait: oma tunnukseni ei toiminut, vanhan kännykkänumeron vuoksi sitä ei voinut aktivoida, eikä kännykkänumeron vaihto toiminut Cityn virheen vuoksi. Laitoin muutoksista jo eilen palautetta ja tänä aamuna virheilmoituksen siitä, että numeronvaihto ei onnistu. Kun mitään ei ollut kuulunut, laitoin ennen töistä lähtöäni uuden viestin päivällä uutisosioon ilmestyneiden ohjeiden mukaan, mutta nyt olen jo toista päivää ulkona vanhoista maileistani – ei tässä nyt sinänsä mitään hirmuisen tärkeää, mutta kun siellä on yksi tekstin pätkä, jonka tarvitsisin ja jos olisin eilen tiennyt, että City tekee tälläisen taatusti todella pitkään ja huolella harkitun älynväläyksen, olisin voinut varautua jo etukäteen.

Prkl.

P.S. Loppukommenttina täytyy sanoa, että pääsääntöisesti City.fi:n ylläpito on kyllä ollut varsin osaavaa, avuliasta ja asiantuntevaa, onhan webmasterin pallia hallinnut kaksi aiemmin aktiivista blogistanin asukasta, joista se toinen eli nykyinen on käsitykseni mukaan ko. pallilla luultavasti pitkälti blogistanin ansiosta. Nyt homma vain ei ole mennyt putkeen ja itseni lisäksi hyvin tyytymättömiä tulevia ex-käyttäjiä on paljonkin.

Comments are closed.