Kaunis kasvutarina

http://www.lekkerzelf.info/407/flash/407_productie.swf

Tuossa vannoutuneen pösö-miehen silmä lepää. Itseasiassa eilen juttelin työkaverin kanssa siitä, että autotehtaiden pitäisi ruveta jakamaan tietoa auton valmistumisesta netissä, tietohan ihan varmasti on olemassa kun jo myyjä näki koneeltaan tilaushetkellä, mikä yksilö varustetaan haluamakseni. Itse ainakin katsoisin mielelläni mitä autolleni milloinkin tehdään jne., vaikka eihän se hihnalla kauaa viivy, suurimmat viiveet tulevat odotuksesta ennen laivausta Suomeen ja Hangossa/jälleenmyyjällä täällä asennettavaa varustelua (esim. lohkolämmitin ja sisätilanpistoke) odottaessa. Hyvällä tuurilla omani on tällä hetkellä tuotannossa tehtaalla, huonommalla vasta loppukuusta. Luotan siihen, että saan auton itselleni ennen vappua. :)

Comments are closed.