..niiden ei tarvitse

Näin juuri äsken parhaan televisiomainoksen aikoihin, mielipiteeni saataa tosin johtua siitä, että mainos osui melkoisen lähelle, ellei peräti napakymppiin – olen ko. firman asiakas, ajan reilun kuukauden päästä lähes samanlaisella autolla kuin mainoksessa oli ja nautin täysin siemauksin siitä, että minun "ei tarvitse".

Mainos siis oli ALD Automotiven mainos, jossa nuorehko mieshenkilö oli Neste-huoltoasemalla vähintäänkin epätietoisen näköisenä katselemassa Peugeot 407:aa vesikannu kädessä. Huoltoaseman työntekijät katselivat miestä sisältä ja puhuivat keskenään suunnilleen näin:

- Onko siltä pissapoika kateissa?
- Se taitaa olla ALD:n asiakas..
- Ai. Eikö ne sitten tiedä autoista yhtään mitään?
- ..niiden ei tarvitse.

Ainoa vain, että vaikka meillä auton mukana tulee luottokortti myös Nesteelle, ei kotimaisella vaihtoehdolla ole mitään sijaa kilpailussa Tullinpuomin tai etenkään Kruunuhaan Shellin henkilökuntaa ja palvelutasoa vastaan – edellistäkään autoa en tankannut Nesteellä ainuttakaan kertaa.

Comments are closed.