Flunssa, mikä ihana tekosyy

Joulun pyhät orastanut flunssa iski sitten eilen niin, että olin tämän päivän kotosalla – tukkoisuuden ja kuumeisen olon siivittämänä pysyn kotona vielä huomisenkin.

Omalta kannaltani ikäväksi asian tekee se, että alunperin olin suunnitellut pomon kanssa pitäväni välipäivät lomaa, mutta halusin omaa stressiä lievittääkseni olla töissä jotta ehtisin saada asioita hoidettua pois työpinosta ennen intin alkua. Olen siis periaatteessa töissä, mutta kuitenkin makaan flunssaisena kotona ja stressaan työasioista kahta kauheammin.

Onhan tässä vielä ensi viikko aikaa, mutta melkoista hoppua saa pitää ja moni kaunis suunnitelma jää ajatusasteelle. Positiivista koko hommassa on se, etten ehdi pohtimaan juurikaan inttiä. Viime viikolla tein intin ajaksi tuntipohjaisen työsopimuksen ja erillisen paperin siitä, että olen itse velvollinen maksamaan työsuhdekämpän vuokran intin aikana – toivottavasti tuo kelpaa Kelalle ilman sen suurempia tappeluita, koska ensimmäisten viikkojen aikana olisi todella tuskaa joutua tappelemaan tuollaisten asioiden kanssa.

Näin tästä alkaa vähä vähältä tulla inttiblogi, toivottavasti viihdytte. ;)

P.S. Kauan väsäämäni uusi leiska on jo 90% valmis, uskaltaisin väittää sen näkevän päivänvalon vielä tämän vuoden puolella.

Comments are closed.